Роман Свечкоренко 31 грудня 2021 року показав всій Україні, що він не страждає після участі у другому сезоні "Холостячки" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

Чоловік не втрачав час даремно, тому поділився фотографіями з коханою дівчиною - 21-річною красунею Валерією, якій поставив досить відверте питання через фанатів. Зробив він це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 950 тисяч осіб.

Роман Свечкоренко з дівчиною, фото: Instagram
Роман Свечкоренко з дівчиною, фото: Instagram

- Лєра, чи готові ви ось просто зараз вийти заміж?

"Я готова, але мені здається, все одно, всьому свій час. Мені всього лише 21, потрібно розвиватися і весь фокус, поки що, направляти на себе, мені здається", - говорить Валерія перед камерою.

— А коли будеш готова?
Але на це питання Ні Роман, ні його шанувальники не почув словесної відповіді. Замість цього дівчина простягнула до чоловіка руку з каблучкою, щоб воно виявилося на безіменному пальці.
Роман Свечкоренко, скріншот: Instagram
Роман Свечкоренко, скріншот: Instagram
"Як дитина", "Їй же 21... звичайно, що не готова... не той час", "В 22 вийшла заміж. З коханим вже 10 років. Коли любиш людину, то пох * р на все", "Ніколи не пізно, ніколи не рано. Все по почуттях і відчуттях. У 21 я вже була заміжня, в 22,5 вже син народився", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Роман Свечкоренко проміняв "Холостячку" Огневич на 21-річну красуню, що любить знімати штани: "Взагалі вогонь"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч втекла до Африки, зізнається-захотіла пригод: "Тільки Макса не вистачає"

Знай.ua писав, Андрій Задворний "розцвів" після невдачі з "Холостячкою" Златою Огнєвіч і розкрив потаємні бажання: "нерозумно"