Російська актриса театру і кіно, відома завдяки ролям в серіалі "Тетянин день" і Ксенії Ковальчук в комедійному серіалі "Універ. Нова общага", Наталія Рудова похвалилася пронизливим блакитним кольором своїх очей.

Відповідне фото з'явилося на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежать 4,3 мільйона читачів, а на сторінці в «Тікток» - 7,2 мільйонів чоловік.

"Блакитні очі... P. S.(шикарний день)", - підписала вона знімок, супроводивши його емоджі сонечка і рибки.

Однак увагу передплатників привернули не стільки очі актриси, скільки її відмінна фізична форма і пружні принади, на яких ніяк не відбилися новорічні застілля. Ще б пак, адже Наталя позує для селфі в одній білизні, а позаду неї на дивані видніється розкиданий одяг.

Скрін, Instagram Рудова
Скрін, Instagram Рудова

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Наташ, походу Олів'є повз вас пройшло", "Така красива ви. Обожнюю фільми з вашою участю", "Шикарна фігура, в Новий рік на дієті сиділи? Чудово виглядаєте", "Відмінне декольте", "Що робити, якщо хочеш Наталію Рудову", "Новий Рік і плаский живіт. Так можеш тільки ти", - впевнені її шанувальники.

Скрін, Instagram Рудова
Скрін, Instagram Рудова

Інші звернули увагу на занадто жовтий колір її шкіри на фото.

"Чого така жовта?", - "Печінка, походу, вже не вивозить", - пишуть вони.

Раніше ми писали про те, що зірка серіалів "Універ" і "Молодіжка" Ната Рудова благала про пощаду: "Дід Мороз ненавидить Путіна".

Нагадаємо, що тендітна Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"