Зірка серіалу "Емілі в Парижі", який вийшов на Netflix в жовтні минулого року і який з першої серії закохав в себе мільйони глядачів по всьому світу, Лілі Коллінз, поділилася новим цікавим знімком на особистій сторінці в соцмережі Instagram. Там за її життям і творчістю стежать 25,6 мільйонів читачів.

Не дивлячись на гучні скандали навколо серіалу, в які несподівано виявилася втягнута і Україна, серіал продовжує користуватися популярністю у глядачів по всьому світу.

Цього разу Лілі Коллінз показала, як чистить апельсина.

«Orange you glad it’s Friday? (Sorry, I had to!) ... (Апельсин, ти радий, що сьогодні п'ятниця? (Вибачте, я повинна була!)...)", - підписала вона знімок, на якому облизує пальці після чистки фрукта.

Скрін, Instagram Лілі Коллінз
Скрін, Instagram Лілі Коллінз

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"As long as it's an orange and not an avocado (якщо це апельсин, а не авокадо)», - прокоментувала фото Лілі колега по серіалу Ешлі Парк.

Скрін, Instagram Лили Коллинз
Скрін, Instagram Лили Коллинз

«please don’t say you don’t like an avocado... (будь ласка, не кажіть, що вам не подобається авокадо...) ", "or Peach (або персик)», "surely every person on earth Eats avocados (напевно кожна людина на землі їсть авокадо)», - приєдналися до обговорення інші.

"you're gorgeous (ти чудова)», «absolutely beautiful (абсолютно красива)», - захоплюються шанувальники Коллінз.

Нагадаємо, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" поділилася кадрами з дитинства: майже як Оля Полякова, але без кокошника

Також Знай писав, зірка "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз разом з коханим зробила те, про що мріє кожна: "Сон, все це"

Раніше Знай повідомляв, зірка " Емілі в Парижі "Лілі Коллінз заступилася за свою героїню:"вона не без гріха". Лілі Коллінз відверто розповіла, що думає про свою героїню