На офіційному сайті Державної прикордонної служби з'явилася інформація про чергового російського актора, якого не пустили в Україну.

Цього разу 34-річний громадянин РФ прибув до міжнародного аеропорту Бориспіль, авіарейсом зі Стамбула (Туреччина). Представникам Окремого контрольно-пропускного пункту вдалося встановити, що чоловік є актором театру і кіно, а також він порушив порядок в'їзду на тимчасово окупований півострів Крим, взявши участь у зйомках російського серіалу.

Прикордонники, фото: Facebook
Прикордонники, фото: Facebook

"Я сказав, Я не був ніде. Я не знаю географії України. Я знаю Ростов, Москва, Сочі - це все моє. У Москві я працюю", - зізнається громадянин.

- Навіщо ви прибули на територію України?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Зйомки", - зазначив він.

- Ви розумієте українську мову?

"Ні", - заявив росіянин.

Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua
Прикордонники, фото: dpsu.gov.ua

— Ви перебуваєте в службовому приміщенні Державної прикордонної служби України. Сьогодні прийнято рішення про відмову вам у в'їзді на територію України громадянину Російської Федерації. Ви порушили вимоги Закону "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", а також порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзд з неї.

Він буде повернутий зворотним рейсом. Як повідомляють інші ЗМІ, цією людиною може бути В'ячеслав Чепурченко, актор серіалу "Жуки", бо саме його рідним містом є Камишин. Про що повідомив чоловік на відео.

Паспорт громадянина, фото: dpsu.gov.ua
Паспорт громадянина, фото: dpsu.gov.ua

Нагадаємо, хотів привезти "русский мир"? Українські прикордонники знешкодили Daewoo-Lanos з мільйонами рублів і номерами бойовиків

Як повідомляв "Знай.ua", заробітчани застрягли на польському кордоні і не можуть дістатися додому на свята: 14 годин на холоді, без нормальної їжі і води

Знай.ua писав, поки сотні тисяч українців кидаючи все мігрують, нігерієць намагається прорвати кордон: 300 доларів хабара і обіцянки вчити "солов'їний"