Сьогодні, 9 січня, вся Великобританія святкує День народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Дружині принца Вільяма і матері його трьох дітей виповнилося 40 років.

До цієї події Кенсінгтонський палац випустив три парадних портрети Кейт. Автором знімків став італійський fashion-фотограф Паоло Роверсі, який для цього приїхав в Кью-Гарденс в Лондоні, повідомляє Dailymail.

За запевненнями палацу, портрети демонструють "три аспекти особистості Кейт", раніше приховані від очей широкої публіки. Невістка королеви Єлизавети ІІ позувала для фотосесії в розкішних сукнях від дизайнера Alexander McQueen.

Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон
Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон

Знімки виставлять на огляд відразу в трьох місцях: в рідному для герцогині графстві Беркшир, в Сент-Ендрюському університеті - там вони з принцом Вільямом познайомилися, і на острові Англсі – там молодята герцоги Кембриджські проводили час після весілля.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон
Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон

Знавці життя королівської сім'ї Британії відзначили, що на портреті Кетрін в червоній сукні з пишним рукавом на одному плечі в її вухах помітні діамантові сережки з особистої колекції Єлизавети II.

Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон
Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон

На двох інших портретах, в ніжній сукні з органзи, Кейт позує в сережках з діамантами і перлами, що колись належали покійній принцесі Діані.

Раніше повідомляли, Єлизавета таємно вирішила, кому залишити трон-Кейт Міддлтон не дістанеться: хто стане наступною королевою Великобританії.

Як повідомляв Знай.uа, тост - на сніданок і "українськи суп" - на обід: що любила їсти Принцеса Діана, і від чого відмовилася назавжди.

Знай.uа писав, під королевою Єлизаветою II захитався трон? Астролог дав страшний прогноз про майбутнє Меган Маркл.