Настя Івлєєва відома більшості телеглядачів, завдяки участі в шоу про подорожі "Орел і Решка", яке вона вела разом з Антоном Птушкіним.

Популярна російська блогерка з того моменту знялася на різних Youtube-каналах, в тому числі і на своєму, де донині виходять "Королівські кобри", "Блогери і Дороги" та інше. В її профілі Instagram, де за її життям стежать понад 19 мільйонів чоловік, з'являються всілякі фото і відео. Але мова не про це-Цього разу Анастасія взяла участь в "здається, намацав" від КЛІККЛАК.

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

У TikTok з'явився ролик, що описує її емоції під час того, як вона засовує руку в коробку з невідомим вмістом і намагається дізнатися, що ж там знаходиться. Там була величезна жаба.

"Я буду думати логічно, а я знаєте - я вгадаю без того, щоб мацати. Ну, це змія. В жопу, там жива х*йня", - зазначила Настя Івлєєва.

Але вона була зовсім не спокійна. Вона стрибала, смикала руками, кричала і навіть сідала від шоку на підлогу. В кінці один з учасників пожартував, що Анастасія була б дуже поганою акушеркою.
"Я б так само кричала, це нереально страшно", "Переграє та Івлєєва", "Бідна жабулька", "Тільки над її реакцією і іржала", "Скільки матів, у них тільки мати", - пишуть користувачі в коментарях.

@klikklaktv

Настя Ивлеева против жабки в новом сезоне «Кажется, нащупал» на канале #кликклак #ивлеева #кажетсянащупал

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY - Remix - Amaarae & Kali Uchis

Нагадаємо, "По стопах Моргенштерна": Елджей купив нерухомість на мільйони євро, щоб стати громадянином Кіпру?

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Івлєєва влаштувала "романтичну" вечерю з Елджеєм після розлучення: "Ділять майно"

Знай.ua писав, "Гурченко нагадує": Настю Івлєєву і Елджея прийняли за бомжів під рестораном