Надя Дорофєєва разом з Володимир Дантесом вирішила полетіти в Мексику на відпустку.

Відома українська виконавиця дуже багато чула про місцеві мальовничі місця, в першу чергу, від Олексія Потапенка, який був там разом з дружиною Настею Каменських. Для проживання вони вибрали місто Тулум, часто показуючи краси на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram. За Надею там стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

"Забери сонце з собою", - пише в публікації Надя Дорофєєва.

Вона сидить біля невеликого басейну, в зеленому мініатюрному купальнику, і демонструє те, наскільки шикарна її фігура. Дорофєєва дуже худенька, але це не означає, що їй нічим здивувати. Вона завжди робить акцент на плоскому животику і на пружних грудей. А в якийсь момент навіть оберталася до фанатів попою, щоб вони подивилися і на неї.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

А в Stories вона, ймовірно, доповнила цю публікацію своєю реакцією на реакцію сонця на її шкіру.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

"Воно Мені не потрібно, віриш", "Ну така красива", "Нагодувати б трохи, а то паркан будувати можна", "Який прес у Надії🔥", "По кілька постів в день? Це що за новорічна казка?😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва з ніжністю згадала про Потапа: "Закохує мене в себе"

Як повідомляв "Знай.ua", " Бл*ть, що, с*ка?": нібито хороша дівчинка Надя Дорофєєва "зламалася" і показала всім свої скіли брудного язика

Знай.ua писав, Володимир Дантес захотів того, чого не зміг отримати від Наді Дорофєєвої: "Це могли б бути ми з тобою, але..."