У новорічну ніч часто відбуваються різноманітні чудеса. Але іноді ці "чудеса" можуть коштувати життя людини.

І мова зараз не про небезпечні феєрверки, через які іноді буває страшно виходити на вулицю.

Історію про те, як в Новий рік вона мало не залишилася без сукні і волосся розповіла Лілія Яма - дружина судді "Танці з зірками" Влада Ями.

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Відвертість Лілії припала на новорічний випуск шоу "Хто зверху" з Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою, в конкурсі "Правда/брехня".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Рубіж 2007 і 2008, наш перший спільний Новий рік з моїм чоловіком. Була гучна вечірка в дуже відомому ресторані. 12 година, всі тримають в одній руці келих, а в іншій - бенгальський вогник. І тут я відчуваю якийсь запах, повертаю голову і бачу, що моє плаття палає і волосся теж", - поділилася Ліля.

Дружина Ями зазначає, що було дуже страшно, але волосся відросло, а коханий чоловік купив нову сукню. На цьому моменті Влада, який був у команді суперників, дуже сильно заусміхався. Очевидно, він теж згадав перший Новий рік зі своєю коханою, який приправився ось таким ось небезпечним казусом.

Нагадаємо, що Влад Яма затягнув дружину і сина в мертве місто, тільки камені і трава.

Раніше ми повідомляли, що суддя "Танців з зірками" Влад Яма ніжно обійняв дружину і заговорив про відносини.