Даня Мілохін прилетів в Україну, але він не зміг вийти за межі Аерпоорта Бориспіль. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Даня Мілохін є одним з найпопулярніших блогерів Росії та СНД і одним з найбажаніших хлопців для дівчаток-підлітків. Він прославився завдяки кумедним роликам в соціальній мережі TikTok, після чого зайнявся реп-кар'єрою і заснував власну групу "Тікток-хаус" або "будинок тіктокерів" під назвою Dream Team House. На його офіційній сторінці в Тікток 16 мільйонів фоловерів, а в Instagram - 3,6 мільйона чоловік.

9 січня Мілохін опублікував відео з аеропорту Бориспіль. Блогер зазначив, що прилетів до Києва, але покинути територію аеропорту він не може.

Даня Мілохін, скріншот: Youtube
Даня Мілохін, скріншот: Youtube

"Ми прилетіли до Києва і нас тримають у полоні", - повідомив він.

Через сорок хвилин він опублікував інше відео, в котормо повідомив, що його розгорнули в Росію.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Чуваки, мене не впустили. Я ворог", - іронічно помітив Мілохін.

Зірка TikTok Даня Мілохін, скрін з відео
Зірка TikTok Даня Мілохін, скрін з відео

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.