Жодна дитяча новорічна вистава неможлива без казкових героїв і лиходіїв. Багато хто хоче бути в ролі саме героїв, але без підступних "грінчів" неможливий розвиток сюжету.

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін вирішив розповісти Олі Поляковій історію про те, як він був не хто знає ким, а самою Бабою Ягою.

Одкровення сталося на шоу "Хто зверху", де чоловіча і жіноча команда змагаються між собою. Незмінними капітанами команд є Сергій Притула та Леся Нікітюк.

Скрін, відео You tube Притула Нікітюк
Скрін, відео You tube Притула Нікітюк

"Мені було років 30 вже, доросла людина. Моя мама працювала в дитячому садку вихователем і попросила мене допомогти на новорічному ранку. У них не було Баби-Яги... Потрібно щоб дітки злякались... Вони підходять до будиночка - група, вихователі, батьки, знімають на камери і я вискакую... І діти розбіглися всі, на паркани я зірвав дитячий ранок...", - розповів Сморигін.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оля Полякова зазначила, що дружині зірки "Дизель Шоу" дуже пощастило, тому що вона завжди зможе його розкусити, адже він не вміє брехати. "Снігова королева" зробила висновок, що це нахабна, але красива брехня і потрапила в халепу. Адже історія реальна.

Нагадаємо, що брудна зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін подружився з поросям.

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголовов змусив Олю Полякову одним ударом розбити дошку на сцені шоу "Маска".