Модель і Міс Світу BumBum, Наті Кіхара, часто отримує дивовижні пропозиції. Тим не менш, вона розповіла про одну найнезвичайнішу в її житті.

Про це повідомляє видання Daily Star.

Приголомшлива дівчина, яка може похвалитися 809 000 підписників в Instagram, каже, що один фанат запропонував їй круті 25 000 фунтів стерлінгів (929 217 гривень) за те, щоб він помацав її татуювання.

Вона сказала, що хлопець був стигматофілом, тобто людиною, яку сексуально приваблюють татуювання.

Татуювання Неті включають велику хитромудру композицію на спині, а також татуювання троянди на стегні і малюнки на стегнах і руках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Miss BumBum World Наті Кіхара
Miss BumBum World Наті Кіхара

Коментуючи запит, Неті сказала: "Це був найдивніший запит, який я коли-небудь отримувала донині. Я отримувала багато дивних пропозицій, але ніколи не чула про таке. Я не знала, що таке стигматофілія, до цієї пропозиції, він фактично познайомив мене з цією концепцією".

Вона додала: "Він розповів мені всі подробиці та історію про те, як він зрозумів, що він стигматофіл. Я думаю, він вважав, що обмін особистою інформацією допоможе мені прийняти пропозицію".

Неті зробила серію знімків в нижній білизні, щоб продемонструвати свою фігуру і татуювання, включаючи пікантне фото топлес.

Miss Bumbum World Наті Кіхара
Miss Bumbum World Наті Кіхара

34-річна дівчина прославилася після того, як у вересні минулого року стала Міс Світу БумБум .

Вона виграла титул всього через чотири місяці після народження доньки Луни.

Говорячи про те, що вона стала першою молодою мамою, яка завоювала титул найкрасивішої попи на Землі, Неті тоді сказала: "Для мене велика честь представляти і підтримувати багатьох мам, які страждають від проблем з самооцінкою, по всьому світу".

Нагадаємо, що соковита Кім Кардашьян з ниткою замість трусів засвітила "верблюжу лапку".

Раніше ми повідомляли, що 22-річна вчителька кинула роботу, щоб заробляти 6 мільйонів гривень задоволенням себе.