У соціальній мережі розмістили дивовижний пост, на якому можна побачити відому американську актрису Анджеліну Джолі і успішного артиста TheWeeknd. Стало відомо, що між зірками спалахнув роман.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "spletnik" в Instagram.

"Всі, хто вже послухав новий альбом #TheWeeknd впевнені, що співак підтвердив свій роман з актрисою Анджеліною Джолі, чутки про який ходять з літа минулого року. Що за натяки знайшли в текстах пісень, розповідаємо на сайті @spletnik_ru #spletnik #spletnikru", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка дізналася про роман легендарної Анджеліни Джолі і популярного артиста TheWeeknd, не змогла приховати свого подиву. Люди на пройшли повз і написали чимало відгуків під публікацією даного характеру.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін, Instagram Джолі
Скрін, Instagram Джолі

"Більш безглуздої пари і не придумати", "як на мене, це просто нонсенс)). Немає більше не монтуються один з одним людей, ніж ці двоє. Анжеліна, звичайно, божевільна, але не до такої ж міри!?", "Повний дисонанс", "я повір в те, що Джолі його усиновила але роман взагалі не має, занадто різні", "гідна заміна Бреду", "він гей, ало", "з Селеною Гомес був роман начебто, фото бачила спільні..і вони дуже навіть гармонійно виглядають..але з Анжеліною", "він дуже кльовий хто знає англійську подивіться його інтерв'ю, він мало того, що талантіще так ще й дуже приємні людина з непростою долею, а вона оторва завжди була вони цілком тут сходяться", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали Бреда Пітта і його всіх дівчат.