Королівський коментатор Даніела Ельзер вважає, що подвійне життя Кейт Міддлтон було розкрито в серії інтерв'ю, що показують "серйозний догляд" герцогині, який ми зазвичай бачимо.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

За словами королівського коментатора, Кейт Міддлтон, схоже, веде "таємне подвійне життя", про яке стало відомо в день її знаменного дня народження.

Герцогиня нещодавно Кембриджська відсвяткувала своє 40-річчя з друзями, експертами та інсайдерами, розповівши подробиці свого життя.

Кейт перетворилася на старшого члена королівської сім'ї після того, як вийшла заміж за принца Вільяма, але один експерт вважає, що подробиці її дня народження намалювали іншу картину герцогині, відмінну від тієї, яку ми бачимо зараз.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Виступаючи у своїй колонці на News.com.au , Даніела Ельзер задається питанням, чи позбулося «вічне вправу в царственому перфекціонізмі тієї жінки, якою насправді є Кейт».

Вона написала: "Рівень безпрецедентної деталізації її особистого життя, який з'явився за останні 24 години або близько того, екстраординарний, і людина, яка з'являється, серйозно відрізняється від тієї Кейт, яку ми зазвичай бачимо. А ця пересічна Кейт? Що ж, вона балується шампанським після цілого дня з королівською сім'єю, у неї зухвале почуття гумору, і вона щосили намагається не виглядати модно".

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Елсер розповідає про недавню історію в Telegraph, де редактор британського Vogue Вассі Чемберлен згадує, як бачив Кейт в бікіні на відпочинку, коли охорона наказала її чоловікові прибрати телефон.

Вона сказала: "Не так давно я був у відпустці в Європі, коли повз мене пройшла висока струнка фігура в бікіні... тільки коли фігура нахилилася, щоб поговорити зі своїм чоловіком і сином, катаючись на байдарках і граючи у воді, я з шоком зрозуміла, що бачу герцогиню Кембриджську в абсолютно особистому, несподіваному моменті".

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Чемберлен нагадав у тій же статті, що Кейт запропонувала забрати її батьків на званому обіді, згідно розмови, яку вона мала з батьком королівської сім'ї Майклом Міддлтоном, незважаючи на те, що у герцогині був водій, який міг би їх забрати.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кейт Міддлтон здивувала своїх фанатів.