У соціальній мережі оприлюднили дуже несподівану публікацію, на якій можна побачити Мадонна. Зірка показала себе в незвичному для себе образі - закрите довге плаття.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Нереальна Мадонна поділилася фотографією в дуже красивому вбранні виглядає просто відмінно! Як тобі плаття співачки? # мадонна", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Потрібно приділити особливу увагу тому, що фанати відомої співачки здивувалися, що вона цього разу одягнена в сукню і її тіла навіть не видно. Через те, що Мадонна постійно показує себе в дуже відвертих виглядах, її шанувальники не змогли повірити своїм очам. Фолловери не стали приховувати свого подиву і почали писати відгуки під несподіваним знімком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мадонна
Мадонна

"Від Мадонни вже нічого не залишилося, шкода ((", "вона трохи набридла зі своїм фейстюном)", "шикарне фото, спасибі тому хто фотошопив) талантище!", "Реально нереальна. Там від реальності мало що на фото", "у чому її нереальність, в тому що вона добре освоїла Фотошоп ?) ", "Королева!", "Коли новий альбом буде у Мадонни!?", "Ну з фотошопом всі нереальні", "вона одягнена", "зібрала всі фіранки і навертла на себе", - пишуть відгуки здивовані фанати легендарної виконавиці.

Комментарии на пост со страницы "peopletalk" в Instagram
Комментарии на пост со страницы "peopletalk" в Instagram

Комментарии на пост со страницы "peopletalk" в Instagram
Комментарии на пост со страницы "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали дуже відвертий образ Мадонни.

Нагадаємо, що Мадонна показала, як вона готуватися до Нового року.