Надія Мейхер (Грановська) останнім часом часто викладає запальні знімки, на яких постає в сексуальних нарядах і в чарівних образах.

Відома українська виконавиця цього разу стала справжньою дияволицею з великими рогами, щоб нагадати фанатам про існування кордонів і про необхідність їх "руйнування".

Надія Мейхер, фото: Instagram
Надія Мейхер, фото: Instagram

Вона виставила три фотографії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч осіб, і підписала їх англійською фразою, яку досить легко перекласти.

"There are no boundaries in creative processes... (У творчих процесах немає меж...)", - пише Надія Мейхер у публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Вона розгорнула стілець, щоб сидіти обличчям до спинки, і дивлячись просто в камеру. На ній практично не видно одягу. Відомо лише, що на ній чорне плаття з голими плечима. Під кінець вона додала трохи пристрасті, змінивши вираз обличчя.

Надя Мейхер, фото: Instagram
Надя Мейхер, фото: Instagram

"Щось магічне є в Ваших фотках", "Тільки надія може так: одночасно і вогненно, сексуально і ніжно, трепетно😍", "Які оригінальні фотографії! Надія неймовірна жінка, приголомшлива співачка!🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надія Мейхер з оголеною спиною спокусливо погладила свої сідниці: "Богиня любові"

Як повідомляв "Знай.ua", Надія Мейхер "забула" про одяг, згадавши про дику любов: "Дерзайте, не пізно ніколи"

Знай.ua писав, Надя Мейхер розповзлася в широкій посмішці, отримавши визнання в любові від незнайомця: "Ненаглядний"