Стало відомо про те, що чемпіон з армрестлінгу став справжньою зіркою в мережі, і все через унікальну зовнішність, як в мультфільмі.

Як повідомляється, чемпіон США і Канади з армрестлінгу Джефф Дейб став зіркою мережі після того, як почав розміщувати ролики зі своїх виступів в соціальні мережі. Тепер він по справжньому почав виправдовувати своє прізвисько-Папай.

@jeffdabe

Do it yourself equipment for training #jeffdabe #jeffdabe💪💪💪 #armwrestling #diy #diyproject #fyp #fypシ #armwar #training

♬ original sound - Jeff Dabe MN Armwrestler

Завдяки величезним рукам він схожий на героя мультфільму про знаменитого моряка. Користувачі Мережі підхопили це, і почали постійно їх порівнювати. Його руки настільки великі, що він без проблем може тримати по баскетбольному м'ячу кожною долонею.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

@jeffdabe

Born this way, that’s what’s wrong with me 😆 we never think of it as a birth defect, it’s a birth asset 👊🏼#jeffdabe #bornthisway #fyp #fypシ

♬ original sound - Jeff Dabe MN Armwrestler

Ще на дитячих кадрах видно, що його руки були з народження аномально великі, і це в визначило його долю в майбутньому.

Зараз Джеффу 58 років, а армрестлінгом він займається з 1980-х.Руки були вірними помічниками і надавали перевагу перед суперниками.

@jeffdabe

Reminder to self , never order clothes from FB ads 😆#jeffdabe💪💪💪 #jeffdabe #notforyou #wrongsize #fyp #fypシ

♬ original sound - Jeff Dabe MN Armwrestler

Йому довелося пройти величезну кількість досліджень, а також здати купу аналізів, щоб дізнатися справжню причину аномалії. Професори Міннесотського університету прийшли до висновку, що його розмір не пов'язаний ні з якою хворобою. Його дружина Джина стверджує, що він просто таким народився.

"Я завжди був хороший в армреслінгу, але розмір Моїх рук часто шокує людей" - розповідав чоловік в одному з інтерв'ю. Під час навчання в університеті друзі прозвали його Папай.

@jeffdabe

Well lookie there, it does work 🍌💯#banana #bananas #wrongway #bananahack #goodidea #thanks 😁🖐🏼#jeffdabe #fypシ #fyp

♬ original sound - Jeff Dabe MN Armwrestler

Дружина підтримує його у всіх починаннях, і більш того, завжди любила турніри чоловіка, адже вони давали їм можливість подорожувати, бачити красиві місця, а також зупинятися в хороших готелях.

Нагадаємо, що українці накинулися на Василя Вірастюка після мерзенних коментарів

Раніше повідомлялося, що український футболіст привітав з Новим роком російських друзів-шампанське під виступ Путіна

Також, Параолімпійці, перемоги Усика і Ломаченка, 1/4 Євро-2020: чим запам'яталися українські спортсмени в році, що минає