Відома українська актриса Ольга Сумська похизувалася родинним відпочинком на гірськолижному курорті у Карпатах.

Ольга Сумська має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео, новинами з творчого та особистого життя, або ж корисними порадами на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею пильно стежить понад 700 тисяч осіб.

Ольга Сумська на відпочинку, скріншот
Ольга Сумська на відпочинку, скріншот

Цього разу вона вирішила поділитися кадрами з родинного відпочинку. Вона з рідними вирішила відправитися на гірськолижний курорт, аби вдосталь насолодитися активним зимовим відпочинком.

Ольга Сумська на відпочинку, скріншот
Ольга Сумська на відпочинку, скріншот

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Сьогодні день ПОДЯКИ!Тож, хочемо сказати СПАСИБІ команді гірськолижного курорту за красу, яка нас оточує!❄️🌲 Цього року в Буковелі справжня насолода!❄️☀️🏔 Ну і мама на трасі - це окрема тема😂⛷…", - зазначила Ольга Сумська.

Ольга Сумська на відпочинку, скріншот
Ольга Сумська на відпочинку, скріншот

На одному з фото Ольга Сумська позувала зі своєю меншою донькою від Віталія Борисюка Анною. Акторка для активного відпочинку з родиною обрала стильну теплу білу куртку та сірі штани з молочними вставками. Свій образ вона доповнила шарфом.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала один з перших нових років разом з Борисюком - 25 років назад: "Важка праця". Ольга Сумська поділилася архівними фотографіями з новорічного святкування 25-річної давності

Також Знай писав, 55-річна Ольга Сумська отримала одразу дві палки вночі: "Нам сюди, доця". Ольга Сумська з чоловіком і дочкою опинилася в Буковелі, щоб покататися на лижах і відпочити в Різдво

Раніше Знай повідомляв, Ольга Сумська показала, що твориться з Віталієм Борисюком поряд з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"