Відома українська актриса Ольга Сумська відома багатьом, завдяки участі в таких виставах на сцені Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки, як "Скажені гроші", "Ревізор", "Сон в літню ніч" та інші.

Артистка отримала найбільшу популярність через роль Роксолани в однойменному серіалі, будучи одружена з Віталієм Борисюком. І зараз вона поділилася архівними кадрами зі святкування Нового року 25 років тому разом з цим чарівним чоловіком.

Оля Сумська, фото: Instagram
Оля Сумська, фото: Instagram

Вона з ним у шлюбі з 1996 року і їй дуже приємно згадувати подібні моменти.

"Стіл накритий мамою Віталіка, Ліною Петрівною... яка ж була господиня! Я багато чому у свекрушки навчилася... Щасливі роки.. На фото - Віталік з манюнею Тонечкою... обожнюю ці фотографії... всіх з прийдешнім!🥂⛄", - пише Ольга Сумська у публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На першій фотографії вона постала біля нього, на другому Віталій сидить за фортепіано, знаходиться біля своєї мами, з малятком Тонею і близько новорічної ялинки.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

"Скільки радості! І очі ваші світяться однаково! Щасливі і улюблені! Нехай буде так завжди!", "Яка це важка праця зберегти таку гармонійну сім'ю двом талановитим і закоханим публічним людям!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Сумська заявила про новий етап у житті: Віталію Борисюку доведеться терпіти

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська та Віталій Борисюк показали незвичайні подарунки на Святого Миколая: "Є чудеса на світі"

Знай.ua писав, Ольга Сумська перед святами пообіцяла прокатати українців: "Робимо велику справу"