Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова активно розвиває свій блог в Instagram, і має вже понад 150 тисяч підписників. Цього разу вона вирішила відповісти на кілька питань від фанатів.
Зокрема, Катя Репяхова відповіла на питання, які стосуються її особистого життя з Віктором Павліком. Так, виявилося, що подружжя має намір продати квартиру у якій зараз мешкає з маленьким сином Мішею. Однак, грошей родина можна сказати не побачить, адже повинна погасити кредит, а те що залишиться віддасть колишній дружині Віктора Павліка.

Скріншот stories Каті Репяхової
Скріншот stories Каті Репяхової

Скріншот stories Каті Репяхової
Скріншот stories Каті Репяхової

"Гроші з квартири підуть на погашення кредиту, а весь залишок колишній дружині. Витрачати нічого", - зізналася Катя Репяхова.

Деякі шанувальники Репяхової були здивовані, що їхня родина має віддати частину грошей з продажу квартири колишній Віктора Павліка. Однак, блогерка додала, що навіть попри це вона може бути незадоволеною.
Скріншот stories Каті Репяхової
Скріншот stories Каті Репяхової

"Так ми ще й поганими залишимося. Але ми у будь-якому випадку будемо погані. Тому не бачу сенсу втрачати 20-30 тисяч доларів", - зізналася Репяхова.

Катерина зізналася, що коли тільки почала зустрічатися з Павліком у нього був кредит, зараз вони його погасили, і залишилася тільки квартира. Вона сподівається, що незабаром вони розв'яжуть це питання і почнуть відкладати на власне житло.
Блогерка додала, що у свій час стала, так би мовити, порятунком, для артиста. До цього він мав проблеми з алкоголем, однак їхні стосунки все це виправили.

Скріншот stories Каті Репяхової
Скріншот stories Каті Репяхової

"У Віктора були великі проблеми з алкоголем, які доходили до реанімації. Востаннє йому сказали, що наступний раз може стати останнім. І нікого це глобально не цікавило. Він був сам на сам з проблемою", - зізналася Катерина.

Нагадаємо, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком попросила на Різдво взаєморозуміння в родині: сподівається на диво

Також Знай писав, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком попросила на Різдво взаєморозуміння в родині: сподівається на диво

Раніше Знай повідомляв, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком провела час в Буковелі з близьким чоловіком: "Щаслива". Знаменитість показала, скільки коштує їй кілька днів відпочинку