Катерина Репяхова вирушила на відпочинок Буковель. Відповідні пости з'явилися на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

У січні дівчина вирушила на відпочинок Буковель. У Instagram вона розповіла подробиці поїздки і опублікувала фотографії та відеозаписи звідти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомила Репяхова, за три дні вона виклала 3775 гривень, проте планує докупити. Дівчина проживає в двозначному готелі поруч з підйомником.

Судячи з усього, на відпочинок дівчина поїхала разом з братом і його дочкою. Зокрема, дівчина опублікувала спільні фото з племінницею Настею.

"Я щаслива", - каже дівчина на одному зі знімку.

Нагадавши, Катя Репяхова показала ніжність Віктора Павлика з синочком після скандалу - як нічого і не бувало: "дуже тепле, сімейне"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова перед святами розповіла про найяскравішу подію в 2021 році: "мріяла з самого дитинства"

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік з сином розтанули в обіймах найріднішої жінки - і все це на очах у Каті Репяхової: "скільки радості"