Відома українська актриса Ольга Сумська разом зі своїм коханим чоловіком Віталієм Борисюком відправилася святкувати Різдво до Карпат. Зіркова пара вдосталь насолоджувалася місцевими пейзажами та колоритом, однак виникли й деякі неприємності.

Про це Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли у сюжеті "Сніданок 1+1".
Виявилося, що через свята у готелі де зупинилася зіркова пара не було достатньо номерів. Проте вони вирішили все ж не порушити свою традицію і на Різдво відправитися до Карпат. Саме тому Ользі Сумській та Віталію Борисюку довелося жити окремо.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк, скріншот
Ольга Сумська та Віталій Борисюк, скріншот

Однак, подружжя вирішило не засмучуватися, адже це додало ще більшого романтизму їхній подорожі.

"Немає номерів, тому що все розкуплено, і нас вперше за і 10 років окремо поселили. І Віталій тепер запрошує мене на побачення", - зізналася Ольга Сумська.

До слова, відпочивати на Різдво до Карпат вирішила не тільки родина Ольги Сумської. У цьому ж готелі зупинилися подружжя Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян з дітьми, а також Віктор Павлік з молодою дружиною Катею Репяховою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще