Відома українська акторка Ольга Сумська показала, як вона зі своїм чоловіком готується зустрічати Новий Рік. До свята залишилося всього кілька днів.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно жінка радує своїх шанувальників новими публікаціями, і цей раз не став винятком. Він навпаки особливий, так як віє новорічною атмосферою.

Ольга Сумська спочатку показала відео з ялинкою, яка стоїть не прикрашена, після чого робить перехід, і ялинка починає сяяти.

На наступних роликах вони з дочкою і чоловіком Віталієм Борисюком влаштували танці біля головного символу Нового року. Видно, що атмосфера свята у них є, і вони готові зустріти новий етап свого життя.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Готуємося з @vitaliyborysyuk та @gandzyazen до Нового року! 🎄❄️💁🏼♀️🙋🏻♂️🙋🏻♀️ ...Всім святкового настрою, друзі!🎉 🎁 "- йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях під публікацією користувачі почали писати, що вони про це думають:

"🔥🔥🔥";

"Настрій відразу святковий😉 💪 🏼";

"😍😍😍😍";

"Дуже красива😍 😍 😍 😍";

"Хороша ялинка з міні-баром.👏👏👏❤️❤️❤️🎄⛄️";

"🔥🔥🔥👏👏👏👏👏";

"Як завжди, красунчики)";

"🔥ух ти!";

"Шикардос)) 🤩🤩🎸🎸🎸🎸🎸💫🌲🌲🌲🌲🌨️🌨️🌨️ з наступаючим Новим роком! ❤️ Виконання всіх бажань! 😎 😎 🎆 🎇щастя, радості, добра !💫";

"Ви найкраща 🔥";

"Ялинка дитинства. З наступаючим Новим роком🔥 😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ольга Сумська та Віталій Борисюк показали незвичайні подарунки на Святого Миколая

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська показала себе в 19 років, ось за що її полюбив Борисюк: "Стою мрійлива...". Актриса зізналася, що в ті часи вона часто ходила на проби