Володимир Остапчук показав як відпочиває у Франції. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

11 січня чоловік опублікував фотографію разом зі своєю дружиною з гірськолижного відпочинку в Куршевелі. У підписі до знімка він іронізував на тему відпочинку Володимира Зеленського в Буковелі.

"У Буковель не їду чому? Таку розкіш можуть дозволити собі тільки перші особи країни. А ми скромно", - повідомив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Більшість з них відповіло з іронією.

"Коментарі взагалі 🔥😂"; "😍😍😍"; "прекрасні"; " бісить. Б*я. ви ціни бачили там і у нас?",- повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"