Євген Сморигін розповів про те, як зустрів Новий Рік. Відповідний пост з'явився на його сторінці "Дизель шоу" в соціально мережі.

Актор" Дизель Студіо " Євген Сморигін є популярною особистістю в нашій країні. Зокрема, на його офіційну Instagram-сторінку підписано 89,5 тисячі фоловерів, які активно лайкають і коментують кожен його пост. Комік ділиться подробицями особистого життя, творчості, а також показує іноді забавні скетчі. Іноді Сморигін спілкується з фоловерами в форматі сторіз.

Євген Сморигін, фото Знай.uа
Євген Сморигін, фото Знай.uа

11 січня на Instagram-порталі "Дизель Студіо" з'явився коментар українського коміка, який розповів про те, як зустрічав зимові свята. Новий Рік чоловік зустрічав у сімейному колі.

"Ми одяглися в новорічні вбрання і з дітьми зустріли свято. Потім вийшли на вулицю - подивилися феєрверки, цілими і неушкодженими повернулися додому"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А через тиждень після Нового року комік з сім'єю полетів на Канари - Острів Тенеріф. З цієї причини близькі люди Різдво зустрічали в літаку.

"Все Різдво ми збиралися в дорогу і о 7 ранку були вже в літаку. Вирішили цього року полетіти на Тенеріфе – він просто шикарний", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті

Також, звезда "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, як з мамою відпочиває на дачі

Раніше повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" в одному ліфчику блиснула своїми булочками