Ані Лорак заінтригувала свою аудиторію планами на Новий Рік. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

12 січня Ані Лорак опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram, на якій постала в темному костюмі і відкритими плечима і джинсах з розрізами. У підписі до знімка вона повідомила, що готує для своєї аудиторії різні цікаві речі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Любі мої, як ви? Як настрій? Як початок року? Я вже в роботі ☺ готуємо багато сюрпризів❤️ ", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний його пост.

"Чекаємо сюрпризи ❤️❤️❤️"; "Кароліна,ми скучили❤️у нас все добре, а Ваші як справи?"; "З нетерпінням чекаємо від вас сюрпризів!🔥 Ми знаємо вони найкращі❤️"; " як вам йде чорний колір ❤ ️ 🔥 🖤 наша богиня😍"; "красиві образи сьогодні у вас😍 😍 😍";" чекаємо тур по Україні; "Як завжди- божественна!🔥", - зазначають вони.

Нагадавши, Ані Лорак заговорила про роман з Лазарєвим і стосунки з Кіркоровим - "обожнюю Сережку"

Як повідомляв "Знай.ua", гріхи Мурата замолює? Наречена колишнього Ані Лорак опинилася під собором: "Вальяжной ходою"

Знай.ua писав, самотня Ані Лорак вирішила не морочитися через вибір вбрання на Новий Рік: "Можна і в піжамі"