Вакцинація, скріншот: Youtube
Вакцинація, скріншот: Youtube

З 31 січня невакцинованих українців відсторонять від роботи: у МОЗ розширили список професій

В Україні 31 січня набуде чинності новий перелік професій, представники яких повинні пройти обов'язкову вакцинацію від COVID. Працівники певних професій повинні обов'язково отримати мінімум одну дозу вакцини від коронавірусу до 31 січня. Якщо вони цього не виконають, то будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Ольга Сумська, скріншот з відео
Ольга Сумська, скріншот з відео

Ольга Сумська похизувалася своїми вміннями, вразила навіть доньку: "справжня насолода"

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цього разу Ольга Сумська вирішила поділитися кадрами з сімейного відпочинку. Вона з рідними вирішила відправитися на гірськолижний курорт, щоб вдосталь насолодитися активним зимовим відпочинком.

Леся Нікітюк, фото Знай.uа
Леся Нікітюк, фото Знай.uа

Леся Нікітюк застогнала в сильних руках просто на камеру

Новий рік і Різдво вже пройшли, проте наслідки святкових застіль залишилися. Саме тому телеведуча Леся Нікітюк відразу оголосила боротьбу зайвим сантиметрам і поділитися своїми секретами, як швидко прийти у форму.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Мінімалка 8500 грн, алкогольний "переворот" і штрафи для торговців - що готують українцям у Верховній Раді

Новорічним "сюрпризом" для тисяч українців стало ініційоване нардепами введення штрафних балів для водіїв-порушників і нових штрафів за перевищення швидкості в розмірі 3400 грн. Однак, це - не єдині оновлення, які готують парламентарі. Днями у Верховній Раді було зареєстровано низку інших цікавих законопроектів. Яких саме, дізнавалися Знай.ua.

Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ
Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ

"Руслан Стефанчук раптово помер": телеканал Рада "поховав" спікера парламенту

Телеканал "Рада" знову здивував українців, там випадково "поховали" спікера Верховної ради Руслана Стефанчука. Працівники телеканалу в прямому ефірі хотіли донести новину про смерть президента Європарламента Давида Сассолі. Для цього вони процитували слова Руслана Стефанчука.