У соціальній мережі оприлюднили пост за участю Бреда Пітта і Алії Шокат. Стало відомо, що актриса повідомила, як Бред Пітт відреагував на чутки про їхній роман.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «spletnik» в Instagram.

"#Аліяшокат розповіла, як #БредПітт відреагував на чутки про їхній роман кілька років тому подробиці — на сайті @spletnik_ru ____#spletnik #spletnikru #bradpitt", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Дана публікація не могла залишитися без уваги. У такого актора, як Бред Пітт дуже багато фанатів по всьому світу. Людям було дуже цікаво дізнатися і побачити, як виглядає Бред Пітт сьогодні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бред Пітт і Алія Шокат
Бред Пітт і Алія Шокат

Важливо помітити, що дуже багато користувачів соціальної мережі відзначили, що Бред Пітт виглядає вже дуже старим.

Бред Пітт, фото Сomments
Бред Пітт, фото Сomments

"Ох, час нещадно, милий Бредушка стає дідусем", "не люблю він слабкий актор", "його органи застаріли", "улюблений Бред , прекрасний і талановитий !", "Звичайний актор яких тисячі", "вона красива Бред вже не той, вона гідна кращого", "красива, натуральна така. Шкода, що не разом", "як ніби він не чоловік, або пояс вірності до кінця життя зобов'язаний носити. Закохуйся, Бредушка, і гуляй і мрій - ти людина!", - залишили коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "spletnik" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали колишній дівчат Бреда Пітта.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, як поводився Бред Пітт після розставання з Дженніфер Еністон.