Відомий голлівудський актор Бред Пітт заявив, що більше ніколи не одружується і вирішив "зав'язати" з побаченнями.

Зірка фільму "Одного разу в Голлівуді" зізнався, що не має наміру більше одружується, і більше не буде ходити на побачення. Про це розповіло джерело, близьке до актора, пише Us magazine.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages
Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages

Бред Пітт розповів, що зараз він занадто зайнятий, весь його час забирає скандальне розлучення з Анджеліною Джолі. Голлівудські актори борються за опіку над дітьми і ділять майно.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Анджеліна Джолі була помічена в компанії в іншими чоловіками. Однак, вони просто вечеряли, або зустрічалися на прийомах. Зараз вона повністю присвячує себе дітям і своїй благодійній діяльності.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Бред Пітт ходив на побачення, але все це закінчилося нічим. Так, він зустрічався з моделлю Ніколь Потуральскі, а нещодавно його бачили з 35-річною актрисою і моделлю Лізою Стеллі.

Бред Пітт, скріншот: YouTube
Бред Пітт, скріншот: YouTube

Однак, зараз же близьке до актора джерело повідомляє, що Пітт "внутрішньо не готовий і не знає, коли піде на побачення". Зараз актор щосили намагається впоратися з повсякденними обов'язками, наполегливо працює і намагається зберігати позитивний настрій.

"Вся ця війна з Анджеліною дійсно завдала удару по Бреду", - додало джерело.

Наприкінці жовтня стало відомо, що Верховний суд Каліфорнії відхилив апеляцію Бреда Пітта з приводу триваючої справи про опіку над дітьми.

Нагадавши, що вусатий Бред Пітт в білому костюмі підкорив серця все жінок світу ще до прем'єри "Вавилону". Фанатам показали фото зі зйомок фільму" Вавилон " Дем'єна Шазелла

Раніше Знай писав, що Анджеліна Джолі підігріла чутки про роман з The Weeknd:"сподобалося...". Джолі зав'язала роман з The Weeknd

Також Знай повідомляв, 20 років історії кохання Бреда Пітта і Дженніфер Еністон: чому так і не відбулося "порцелянове" весілля. Весільні клятви Еністон і Пітт давали сатиричні