Український співак і телеведучий, чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес разом з Олексієм Дурнєвим у своєму авторському проекті на Youtube під назвою "Пожежа" розпитали відому українську журналістку, інтерв'юера Рамін Эсхакзай про подробиці її інтимного життя.

Зокрема, їх цікавило, чи бувало у Раміни так, що під час першого сексуального контакту у чоловіка починалися проблеми з ерекцією.

"Чи Нормально, коли він заїкається і потіє? Чи бувало таке, що ти з хлопцем перший раз, і у нього не стоїть?", - запитали Раміну.

Раміна Есхакзай, фото з Instagram
Раміна Есхакзай, фото з Instagram

"Так", - відповіла вона, збентежившись.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ооо! Ми, по-моєму, знайшли ідеальну жінку!", - вигукнув Дантес.

"І другий раз теж?", - цікавиться Дурнєв.

"Це було дуже давно...", - відповідає Раміна.

"Ні, взагалі це нормально, якщо чоловік переживає, і у нього...", - продовжує вона.

"А якщо не переживає і не варто?", - продовжує тролити її Дурнєв.

"Ні, ну видно, що людина хвилюється, розумієш? Надмірне потовиділення, заїкається...", - намагається виправдатися Раміна.

"Бляха-муха, заїкається. А ти ще й невибіркова в партнерах, в цілому», - дивується Дантес.

@durnevaleksey

Новый выпуск шоу ПОЖЕЖА с Раминой уже на канале 🔥😏 #пожежа #рамина #интервью #дантес #дурнев #отношения #вопросы

♬ оригинальный звук - aleksey_durnev

У коментарях додають, що дівчина виглядає дуже милою.

"Сміх класний такий, приємна дівчина", "Нікого не хочу розчаровувати, але, якщо у людини на вас не ст*їть або від вас не теч* дівчина, ви не подобаєтеся як сексуальний партнер. Все просто", - вважають коментатори.

Нагадаємо, що Вова Дантес зізнався, як "куролісив" у 18 років-Наді Дорофєєвій дістався розбійник: "Заборонений плід солодкий"

Як повідомляв Знай.uа, Вова Дантес і Льоша Дурнєв ощасливили свою спільну подружку - у Дорофєєвої вже "засвербіли" б руки: "Які пупсики".

Також портал Знай.uа писав, що Дантес викрив Надю Дорофєєву в обмані після того, як вона розсунула ноги: "довго шукав..."