Наталя Могилевська розповіла фотографію з домашнім улюбленцем. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Попри те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона осіб.

11 січня українська співачка опублікувала фотографію з домашнім улюбленцем-собакою Аєю. Наталія Могилевська іронічно зазначила, що вирішила скористатися порадою іменитих психологів і зробити те, що хочеться.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Роби те, що тобі подобається робити! Так радять імениті і знамениті на весь світ психологи. Я захотіла, щоб ая стала кроликом ❤️ тепер ая-кролик. Я вважаю, що саме час зателефонувати в службу порятунку тварин і поскаржитися на Могилевську, що вона знущається над тваринами", - повідомила вона.

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.ua повідомляв, що Настя Каменських задерла ніжку в яскраво-червоній сукні - Потапу варто прикрити очі

Крім цього, портал Знай.uа Володимир Дантес заплатив величезні гроші, щоб спробувати дещо нове і розчарувався: "не моє". Український співак взяв участь у вечірці в мексиканських джунглях