Володимира Дантес поділився досвідом перебування на технофесті Day Zero. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах.

Взимку цього року Дантес відправився в теплу Мексику і відпочиває на пляжах Карибського моря. Чоловік регулярно публікує кумедні фотографії фото і відео звідти.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

11 січня український телеведучий і співак розповів про свій досвід відвідування технофестивалю Day Zero, який проходиться в джунглях. За його словами Дантес, заплатив чотириста доларів, проте зазнав розчарування. Свій пост він підписав:"Як я заплатив 400$, щоб зрозуміти, що технофест - не моє".

За словами Дантеса, причина у величезній кількості застуджених людей.

"І тут я розумію, що навколо дуже багато застуджених людей. У одних соплі, ну тому шо шмигають, інші якісь таблетки п'ють, мабуть від кашлю, у кого-то вже від температури почалася лихоманка і він воює з ілюмінацією. Одним словом "мчить", - повідомив Валдимир Дантес.

Нагадавши, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".