Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова поділилась милим відео, на якому показала, як відреагували їхні рідні на новину про її першу вагітність.

Катя Репехова останнім часом почала активно розвивати свій блог в Іnstagram, де за нею пильно стежить вже понад 150 тисяч осіб. Тут вона активно ділиться новими фото, відео, цікавими подробицями з особистого життя або ж корисними порадами стосовно тої чи іншої теми.
Цього разу вона вирішила поділитися милим сімейним відео. Блогерка зізналася, що хотіла опублікувати його ще рік назад, однак чомусь цього не зробила, саме тому вона вирішила виправитися.
На відео можна побачити реакції на її вагітність сина та доньки Віктора Павліка, а також племінниці Репяхової. Спочатку радісну новину вирішили сповістити старшому сину Павліка Олександру. Він був здивований такій новині, але дуже зрадів.

Катя Репяхова показала, як сповістила про вагітність, скріншот
Катя Репяхова показала, як сповістила про вагітність, скріншот

"Ага, вголос читати? ... Я не розумію, у мене два класи освіти. Ти скоро знову станеш братом. Тату!Ти що? Та я ж старий вже", - сказав Олександр Павлік та обійняв свого тата.

Катя Репяхова показала, як сповістила про вагітність, скріншот
Катя Репяхова показала, як сповістила про вагітність, скріншот

Єдина донька Віктора Павліка не так бурхливо відреагувала на цю новину, але теж була дуже рада й одразу ж привітала тата. Племінниця Репяхової теж була дуже рада такій новині, однак спочатку не могла зрозуміти, що відбувається.

"Відео, яке я хотіла опублікувати ще рік тому, але чомусь цього не робила) І ось зараз настав час. На той момент ми ще не знали, хто буде дівчинка або хлопчик 😌❤️", - написала вона.

Нагадаємо, Катя Репяхова показала дорослу доньку Віктора Павліка і засипала її ніжностями: "Єдина". Катя Репяхова поділилася милим фото Віктора Павліка та його єдиної доньки

Також Знай писав, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком попросила на Різдво взаєморозуміння в родині: сподівається на диво

Раніше Знай повідомляв, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком провела час в Буковелі з близьким чоловіком: "Щаслива". Знаменитість показала, скільки коштує їй кілька днів відпочинку