Через півтора року після резонансної аварії за участю актора Михайла Єфремова, сім'ю кур'єра з Рязанської області потрясла нова трагедія. З життя пішла мати Сергія Захарова.

Відомо, що Марія Іванівна Захарова дуже болісно переживала смерть молодшого сина. Чоловік загинув в аварії 8 червня 2020 року, яка сталася з вини 56-річного актора Михайла Єфремова.

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube
Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

Артист будучи під впливом алкоголю і наркотиків вилетів на зустрічну смугу на Jeep Grand Cherokee і протаранив фургон Lada Granta, за кермом якого знаходився кур'єр фірми з доставки продуктів.

На момент загибелі Сергію Захарову було 57 років, його мамі – 86 років. Жінки довгий час страждала від хронічних захворювань. Щоб не погіршився її стан, рідні не хотіли говорити їй про резонансну аварію. Тому Марії Іванівні сказали, що Сергій пішов легко - від миттєвої зупинки серця.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Сергей Захаров , фото Соцсети
Сергей Захаров , фото Соцсети

Напередодні ж стало відомо, що пенсіонерка померла. Про це повідомив адвокат Олександр Добровінський, який у суді представляв інтереси родини Захарових.

"Сьогодні мені повідомили сумну новину: померла мама Сергія Захарова, загиблого в ДТП з Михайлом Єфремовим. Хочу висловити щирі співчуття родині Захарових. Якщо потрібна буде допомога, я буду радий допомогти",-розповів юрист, передає РЕН-ТВ.

Марія Іванівна пережила сина на півтора року, Кадр з відео
Марія Іванівна пережила сина на півтора року, Кадр з відео

Марія Іванівна буде похована в Рязанській області, в селі Кузьмінське, тут похований і її син. Жінку дуже поважали односельці, вона все життя пропрацювала в місцевому колгоспі і отримувала підвищену пенсію як заслужений агроном.

Сергій до своєї смерті регулярно відвідував маму, у всьому допомагав їй. Останні роки в силу віку жінка стала погано чути і важко пересувалася. Її самопочуття погіршилося після похорону сина.

Нагадавши, страждаючому в колонії від нападів Михайлу Єфремову відмовили в пом'якшенні покарання: "не корисний суспільству". Єфремов на засіданні розповів, що у нього загострилася астма, але в колонії є хороші лікарі

Також Знай писав, як живуть діти Єфремова, поки він у в'язниці: дочка змінила ім'я і гендер, син пише листи "на зону". Анна Марія усвідомила себе пансексуалом, а Микита зайнятий кар'єрою

Раніше Знай повідомляв, Михайло Єфремов "зник" з колонії. Михайло Єфремов "зник" з колонії після розмови з адвокатом