Зірковий стиліст Лукас Арматаж рассказал про найбільш поширених модних конфузах, особливо пов'язаних з 40-річною дружиною принца Гаррі Меган Маркл.

Жінка хоче виглядати на публіці бездоганно, але періодично може допускати різні помилки, які згодом псують її блискучі образи. Таке відбувалося і до зустрічі з онуком Єлизавети II. Лукас заявляє, що це 0 бирки на одязі. Про це повідомляє The Sun.

Принц Вільям, Гаррі і Меган Маркл
Принц Вільям, Гаррі і Меган Маркл

Багато модниць вважають, що з'являються в одних і тих же нарядах на різних заходах - не комільфо. Тому завжди виявляються на килимових доріжках в нових сукнях і костюмах. І через це існує великий ризик того, що в поспіху вони можуть просто забути зрізати ярлики і цінники. Меган Маркл допустила таку помилку в 2018 році, в рамках Королівського закордонного турне в Океанію. Вони побували в Австралії, Новій Зеландії, Фіджі І Тонга. І в останньому Королівстві з літака Меган вийшла в червоній сукні з биркою. Його вартість становить близько 600 доларів.

Помилка згодом була помічена і усунена помічниками, проте фотографи встигли до того моменту відобразити пару знімків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

Ще Лукас Арматаж розповів про її одну помилку. У 2018 році, в Бірмінгемі вона вийшла в чорному укороченому пальто, на якому ззаду можна помітити характерний стібок у формі "Х". Він є там, якщо предмет був зшитий на замовлення, і існує, щоб підтримувати річ у відмінному стані, поки він знаходиться в магазині. Потім його обов'язково потрібно зняти, його легко розпороти. А ще стиліст заявляє, що деякі дами забувають зняти наклейки з підошов туфель.

Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube
Принц Гаррі і Меган Маркл, скріншот: Youtube

Нагадаємо, "Дуже потрібен трон": принц Вільям заради влади вирішив піти проти рідного брата? Люди у нестямі від злості

Як повідомляв "Знай.ua", Кейт Міддлтон відзначила 40-річчя розкішною фотосесією, позичивши дещо у покійної Діани: "Такої її ще не бачили"

Знай.ua писав, скільки і на що витрачають Меган Маркл і принц Гаррі після переїзду з Великобританії: будинок в Каліфорнії за 14,6 млн і гардероб - 55 тисяч