На особистій сторінці в соцмережі Instagram відомого українського виконавця, переможця шоу "Х-Фактор" і учасника проекту "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтина Бочарова), який влітку 2021 року здійснив хоробрий камінг-аут, з'явилася нова публікація.

На цей раз він опублікував гарний знімок в клітці. Melovin вибрав для фото чорно-червоне вбрання, прикрашене пишними трояндами і створює трагічне враження.

На цьому тлі особливо виділяються яскраво-блакитні очі співака.

Melovin не став нічого писати під знімком, додавши тільки емоджі у вигляді троянди.

Скрін, Instagram Mеlovin
Скрін, Instagram Mеlovin

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Скільки пташка коштує?», «Риаааал. Боже, геніальний коммент», «ця пташка дуже рідкісна і занесена в Червону книгу, складно уявити ціну», «доведеться продати душу», "І бац, Меловін на Євробачення їде", - оцінили ідею співака його фанати.

Катя Осадча і Меловін, instagram.com/melovin_official
Катя Осадча і Меловін, instagram.com/melovin_official

"Якщо це кадри кліпу, то це прекрасно, якщо фотосесія, то теж... але я уявляю це саме як рухомий відео...... пронизливо красиво...», «Мені це фото нагадує (не судіть строго, я художник, я так бачу!) Що людина розквітає, і розквітає його душа. Але суспільство навпаки засаджує його в клітку, і не хоче, щоб він був у цьому "прекрасному" суспільстві. Ну майже так, а фото шикарне", - додають інші.

Раніше ми писали про те, що Melovin виявився клієнтом салону, де свині набивали тату на всю спину: "Мені соромно"

Нагадаємо, Melovin на високих підборах "підкотив" до Катерини Кухар і Ксенії Мішиної: "життя б'є ключем"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin заявив, що хоче гастролювати по Росії, але його дещо зупиняє: "стрьомно"