Австралійська фітнес-тренерка успішно народила недоношених близнюків після важкої вагітності з загрозою викидня.

Про це повідомляє "7news".

Зірка фітнесу з Австралії Чонтел Дункан передчасно народила двійню після вагітності з "високим ризиком". Відома модель і особистий тренер з Брісбена показувала свою важку вагітність в Instagram до народження близнюків.

Фото: Instagram/Chontel Duncan
Фото: Instagram/Chontel Duncan

Відомо, що дівчина ледь не втратила дітей після того, як її доставили до лікарні з крововиливом. Вона зізналася, що це був найжахливіший день її життя, адже вона дуже переживала за здоров'я близнюків.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього медики визначили вагітність тренерки, як з високим ризиком загрози викидня. Через це їй назначили суворий спокій на понад 25 тижнів.

Фото: Instagram/Chontel Duncan
Фото: Instagram/Chontel Duncan

"Я багато розмірковувала. Я значно виросла завдяки цьому досвіду і мала найкращий шанс подивитися на ширшу картину життя", – зізналася вона перед народженням близнюків.

11 січня Чонтел зайшла в Instagram, щоб повідомити, що їхні діти - хлопчик і дівчинка народилися передчасно 5 січня. Дітки з'явилися на світ з вагою 1,5 та 1,48 кілограма.

"Ми абсолютно вражені" - зазначила Чонтел Дункан.

Подружжя вже виховують п’ятирічну Джеремію, 4-річного Свейда та однорічного Паріса, тобто тепер у них п’ятеро дітей.

Фото: Instagram/Chontel Duncan
Фото: Instagram/Chontel Duncan

"У всіх нас були підозри, що ці двоє з’являться рано, оскільки вагітність з високим ризиком (загроза викидня). Ми просто не очікували, що вони з’являться на 31 тижні вагітності", – поділилася Чонтел.

Старші діти тренерки вже з нетерпінням чекають, коли зустрінуться зі своїми маленькими братиком та сестричкою.

24 грудня Чонтел зізналася, що молилася, аби немовлята протрималися "щонайменше ще шість тижнів всередині". Також вона говорила, що їй робили ін’єкції стероїдів, щоб допомогти близнюкам розвиватися і рости.

Нагадаємо, 19 дітей та 70 онуків: на Рівненщині жінки по 30 років проводять у декреті. Українське село є рекордсменом за народжуваністю

Також Знай писав, львів’янка подарувала чоловікові 9-го сина, вдома чекають ще 7 донечок: "Благословенна родина". Українка благополучно народила 16-ту дитину наперекір демографічній кризі

Раніше Знай повідомляв, жінка залишилася одна з 38 дітьми на руках - історія найбільш плідної мами в світі