В Уганді живе жінка, яку по праву називають найбільш плідною в світі – вона подарувала життя майже чотирьом десяткам дітей. Про це розповідають закордонні ЗМІ.

У 39-річної Маріам Набатанці - 38 дітей, і у всіх них один батько.

Всіх своїх дітей Маріам народила природним шляхом, крім наймолодшого - через проблеми зі здоров'ям малюк з'явився на світ за допомогою кесаревого розтину. Через 5 місяців після народження і з цією дитиною все було в порядку.

Скрін, відео YouTube Маріам Набатанці
Скрін, відео YouTube Маріам Набатанці

Журналісти встановили, що супер-мама вийшла заміж у віці 13 років. Чоловік ставився до неї жорстоко, бив і ображав. При цьому вона народила йому 44 дитини, з яких шестеро не вижили.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За весь час Маріам чотири рази народжувала трійнят, тричі — четверню, тричі — близнюків. З 38 дітей тільки десять - дівчатка. Наймолодша дитина Маріам на момент її спілкування з журналістами був у віці 5 місяців, а найстаршому виповнилося 23 роки.

Після 23 дитини Маріам попросила лікарів про допомогу, бо не хотіла народжувати Ще. Однак ті тільки розвели руками-зрозуміти причину такої плодючості медики не змогли.

Скрін, відео YouTube Маріам Набатанці
Скрін, відео YouTube Маріам Набатанці

Чоловік Маріам, який є батьком всіх їхніх дітей, кинув дружину після 38-ї дитини. Він мотивував свій вчинок тим, що втомився від такої орави в будинку.

У країні вирішили допомогти дуже багатодітній родині, відкривши рахунок для збору грошей. Ці гроші підуть на утримання та освіту всіх дітей.

Скрін, відео YouTube Маріам Набатанці
Скрін, відео YouTube Маріам Набатанці

Нагадаємо, раніше Багатодітна вдова Софія Стужук зізналася в батьківських помилках: "я погана мати"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Квітневий лелека змусив львів'ян вчити таблицю множення: "сім двійнят, дві трійні"

Також «Знай.uа " писав, що У Мінсоцполітики заговорили про підтримку багатодітних сімей: хто отримає виплати і скільки