В кінці 2021 року любителів серії фільмів про "Гаррі Поттера" чекав ще один сюрприз.

Звичайно ж, шкода, що це не продовження улюбленої франшизи, де б нам показали, як змінилися головні герої, яких зіграли Деніел Редкліфф (Гаррі), Руперт Грінт (Рон), Емма Уотсон (Герміона) та інші. Творці вирішили зібрати багатьох представників кінематографа, чия рука торкнулася створення історії про "хлопчика, який вижив", до двадцятиріччя виходу першого фільму. Це стосується і режисерів (Кріс Коламбус, Альфонсо Куарон, Майкл Ньюелл, Девід Йейтс), і багатьох акторів, включаючи лиходіїв.

Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"
Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"

Всі вони перед камерами обговорювали знімальні моменти, як вони відчували себе на тих чи інших етапах франшизи, згадували акторів, які, на жаль, пішли з життя через вік і хвороби, а також якісь смішні моменти.

Наприклад, Джейсон Айзекс, який зіграв батька Драко Малфоя Люціуса, на початку "Гаррі Поттер і Таємна кімната" прийшов з сином в темний магазин, що розташувався в Лютному провулку. Спочатку нам показують дитину, а потім і влетів дорослого чоловіка, який відразу ж намагається вдарити малюка тростиною з головою змії, але Малфой встигає прибрати руку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Гаррі Поттер", скріншот: Youtube
"Гаррі Поттер", скріншот: Youtube

"Гаррі Поттер", скріншот: Youtube
"Гаррі Поттер", скріншот: Youtube

Однак Джейсон розповів, що в одній з вирізаних сцен він все ж потрапляє в руку тому Фелтону. Актор не знав, що зуби у змії дуже гострі, вони встромилися йому в руку. Тоді Том глянув на нього, його очі наповнилися сльозами і Айзекс попросив у нього вибачення. Але мабуть юному акторові було нормально, адже згодом він сказав забавну фразу.

"Зате сцена добре вийшла", - зазначив він.

@___kasandra____

#гаррипоттер#томфелтон#хогвардсмойдом#хогвартс#дракомалфой

♬ оригинальный звук - Булочка с корицей🙈❤️

Нагадаємо, "Герміона виросла": Емма Уотсон звела світ з розуму, оголивши ніжне тіло

Як повідомляв "Знай.ua", Деніел Редкліфф з "Гаррі Поттера" змусив Руперта Гріна червоніти на знімальному майданчику: "Коли сцена поцілунку?"

Знай.ua писав, Роман Свечкоренко з шоу "Холостячка" показав, чому Герміона вибрала Рона Візлі, а не Гаррі Поттера