Скандально відома російська балерина, світова зірка шпагату Анастасія Волочкова, яка нещодавно стала гостею гумористичного шоу "Що було далі?", вирішила продовжити радувати своїх шанувальників кадрами з шикарного курорту.

Справа в тому, що Анастасія відпочивала разом зі своїм новим нареченим на Мальдівах. І фотографії балерина ще не всі встигла виставити.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Коли емоції переповнюють", - коротко підписала публікацію Анастасія Волочкова.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свіжому відео можна побачити, що Анастасія Волочкова стоїть зі своїм коханим по коліно у воді, і парочка мило позує на камеру, обіймаючи один одного.

Також можна помітити, що відео знято в "уповільненому" режимі, схоже, щоб розтягнути задоволення і показати, як Настя може редагувати публікації.

Віддані шанувальники почали активно коментувати відео: "Кохання - це найкрутіше, що є на землі!!!!", "Красиві, щастя вам!!! Анастасія, бережіть Сергія, як же приємно на вас зараз дивитися!!!", "Дай бог, щоб ваша казка не закінчилася", "Не важливо як зустрілися. Якщо це доля і кохання", "Пара року".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова поскаржилася, що ніхто не дарує квіти. Їй принесли два "бабусиних вазони".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Волочкова сіла на шпагат в оточенні п'яти чоловіків. Один з них не витримав і теж "розкарячився" у відповідь.

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова розкрила таємницю, як познайомилася з Сергієм і чи живе він за її рахунок: "Вже все одно".