Популярна американська хіп-хоп-виконавиця, автор пісень, актриса і телезірка Карді Бі зробила несподівану заяву. Стало відомо, що її обмовила відомою блогорша, через що артистка хотіла накласти на себе руки.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Карді Бі розповіла, що вона замислювалася про суїцид після того, як блогер Таша к поширювала на YouTube наклепницькі відео про неї. Про це повідомляє People. Подробиці - за посиланням в описі #кардібі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що відома особистість дуже різко відреагувала на критику в свою сторону. Через те, що її обмовили, вона хотіла накласти на себе руки, що може розповісти дуже багато про її внутрішній стан.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Карді Бі
Карді Бі

Багатотисячна публіка, яка дізналася про цю новину, вирішила не мовчати. Публіка не змусила себе довго чекати і почала коментувати пост з цією новиною.

Карді Бі
Карді Бі

"Бетьб я кожен день борюся з цим почуттям", "хто що знаєте про це, розкажіть))", "Ну з такими нігтями то, диво що ще жива)" а коли вона п'яна вийшла в інст і виклала фото?", "ну ви б хоча б нагадали що там було", "заздрість", "коли покінчить, розкажіть потім", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що відома співачка Шакіра показала свою нову зовнішність.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали нову зовнішність Кортні Кардашьян.