Відома українська актриса і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирушила на відпочинок і поділилася спокусливим фото в купальнику.
Ірина Сопонару має чимало шанувальників, тому намагається часто тіщити їх новими фото, відео або просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить більше 380 тисяч чоловік.

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Нещодавно Ірина Сопонару вирушила на відпочинок до моря. Зірка вже встигла поділиться кількома фото з райського куточка, і цей раз не став винятком.
На опублікованому кадрі Ірина Сопонару позувала в сонцезахисних окулярах, відкривши свої пухкі губи. Дівчина одягла купальник з леопардовим принтом, в якому засвітила татуювання між грудьми.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару
Фото зі сторінки Ірини Сопонару

Наостанок зірка "Жіночого кварталу" і "Одного разу під Полтавою" вирішила залишити дзвінку цитату, про те, як не варто знецінювати себе і свою красу.

"Захоплюйся чиєюсь красою, не піддаючи сумніву свою власну️ ☀️ ️", - зазначила Ірина Сопонару.

Напонім, Ірина Сопонару з " жіночого кварталу "розбурхала фантазії, прикрившись лише пухом:" дивимося, як...". Зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару в екстремальному міні зачарувала чоловіків

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай писав, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" зістригла волосся і закохалася по вуха в орендованій сукні: "яка тендітна"

Раніше повідомляв Знай, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" здалася з потовченими колінами: "Максимально незадоволені"