Серіал "Не народися вродливою" протягом багатьох років був улюбленим для мільйонів осіб. Це ремейк Колумбійського прототипу "Я - Бетті, поганенька", в основі якого історія про неймовірно розумну, але не нагороджену красою секретарку Катю Пушкарьову.

З моменту виходу серіалу пройшло вже понад 15 років, тому пропонуємо подивитися, як склалася доля героїв, і як вони змінилися за цей час, передає youtube-канал "Порівняємо".

Неллі Уварова

Неллі Уварова, скріншот
Неллі Уварова, скріншот


Роль Каті Пушкарьової для молодої актриси стала дійсно доленосною. До цього артистка грала тільки незначні ролі. Зараз актриса одружена з актором Олександром Гришиним, вони виховують дочку Ію і сина Гната. Вона також продовжує грати в театрі і зніматися в кіно, проте вже зовсім в іншому амплуа.

Григорій Антипенко

Григорій Антипенко, скріншот
Григорій Антипенко, скріншот

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Вже під час зйомок "Не народися вродливою" на рахунку актора було чимало популярних проектів, в тому числі "Талісман любові" і "Кодекс честі". Після проекту артист став зніматися в інших серіалах, фільмах і грати в театрі. На знімальному майданчику "Не народися красивою" актор познайомився з Юлією Такшиною, пара шість років прожила в цивільному шлюбі, виховуючи синів Івана і Федора.


Петро Красилов

Петро Красилов, сріншот
Петро Красилов, сріншот


Він і до зйомок в серіалі "Не родись вродливою" був уже улюбленцем жінок завдяки ролі князя Михайла Рєпніна в серіалі "Бідна Настя". Зараз актор продовжує грати на сцені театру, а остання його роль в кіно датується 2015-м роком.

Ольга Ломоносова

Ольга Ломоносова, скріншот
Ольга Ломоносова, скріншот

Для Ольги Ломоносової роль нареченої президента модного будинку Zimaletto Кіри Воропаєвої стала першою серйозною кінороботою. Після "Не народися красивою" її відразу ж запросили на зйомки в серіал "Нічні сестри".

Зараз актриса живе в цивільному шлюбі з актором Павлом Сафроновим. Пара виховує трьох дітей

Юлія Такшина

Юлія Такшина, скріншот
Юлія Такшина, скріншот


Після зйомок в серіалі "Не народися вродливою" актриса народила двох дітей, але це не завадило їй продовжити зніматися в кіно, розвиватися в якості фотомоделі і танцівниці. Незважаючи на явну негативність вчинків Вікторії Клочкової в серіалі, цей персонаж став одним з найулюбленіших серед глядачів.


Віталій Єгоров

Віталій Єгоров, скріншот
Віталій Єгоров, скріншот

Віталій Єгоров настільки переконливо зіграв арт-диреткора Zimaletto і дизайнера одягу Мілко Вукановича, що не приховує своєї нетрадиційної сексуальної орієнтації, що шанувальникам ще довгий час було складно уявити його в іншому образі. А у реальному житті актор одружений і виховує двох дочок - Анну і Марію.

Нагадавши, як виглядає зірка" Не народися красивою " Неллі Уварова через 15 років: точна копія Каті Пушкарьової

Також Знай писав, зірка" Не народися красивою "Петро Красилов розлучився і погладшав до невпізнання:" не хочуть мене...". Петро Красилов набрав вагу і розповів, чому перестав зніматися

Раніше Знай повідомляв, Катя Пушкарьова, Андрій Жданов і Мілко: як змінилися актори серіалу "Не родись красивою". Неймовірне перетворення акторів популярного ситкому.