Виконавець однієї з ключових ролей в серіалі "Баффі - переможниця вампірів" показав як проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі.

Мало хто знає, але роль Зендера Харріса в знаменитій сазі була у актора Ніколаса Брендона першою. Проте, після неї він отримав неймовірну популярність. На жаль, актор так і став відомий по роботі молодості, пізніші його роботи, такі як "секрети на кухні", "сімейні таємниці" не отримали таку популярність.

Проте у актора є армія шанувальників в сто шість тисяч, які намагаються лайкати і коментувати кожен його пост.

У соціальній мережі Ніколас Брендон опублікував фотографію Нга півострові Палос-Вердес, який розташований в його рідному Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Тут для того, щоб дослідити любов і прийняття", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати його пост.

"Ти був моєю першою знаменитістю, в яку я була закохана, коли я росла. Коли всі думали про Енджеля і Спайка, а я була повністю в думках про Ксандера. Я дійсно хотіла назвати свого сина Ксандером"; "дуже красиво", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Надія Мейхер "забула" про одяг, згадавши про дику любов: "Дерзайте, не пізно ніколи"

Також Знай повідомляв, Надія Мейхер з оголеною спиною спокусливо погладила свої сідниці:"Богиня любові". Українська знаменитість показала продати наряд по знижці

Раніше Знай писав, Надія Мейхер, ставши дияволицею, оголила плечі і зруйнувала кордони: "одночасно і вогненно, і ніжно"