Леся Нікітюк вже давно є незамінною персоною українського шоу-бізнесу. Якщо ви зараз включите телевізор, з великою часткою ймовірності побачите її на екрані будь-якого каналу.

Українців притягує в Лесі її простота і відвертість. Такою ж відвертою вона вирішила бути і на шоу "Хто зверху", коли її суперником у конкурсі "Правда/брехня" був співак Артем Пивоваров з чоловічої команди Сергія Притули

Артем Пивоваров, фото Знай.иа
Артем Пивоваров, фото Знай.иа

Подруга Еліни Світоліної вирішила поділитися ось такою історією про себе:

"Позитивна історія. Південноафриканська Республіка, мені роблять скраб з діамантів, справжніх діамантів".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Очевидно, Леся вирішила згадати свої знімальні дні на шоу "Орел і Решка", ведучою якого вона у свій час була і саме там завоювала основну масу своїх шанувальників по всьому світу.

Але повернемося до діамантового скрабу: трохи подумавши, Пивоваров вирішив, що Леся вирішила "ще раз збрехати".

"Тому що вона жадібна",- прошепотів Сергій Притула.

Це дійсно виявилося брехнею і чоловіча команда переможно заулюлюкала.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк опинилася оточеною, ситуація вибила з колії: "Могли і матом загнути, я собі не дозволяю".

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк без спідниці виставила напоказ дорогі колготи: за ці гроші можна відпочити на островах.