Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко чекає на другу дитину, але поки мовчить

Відома українська телеведуча, в колишньому ще й співачка, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко останнім часом знімається тільки крупним планом, а також в об'ємних нарядах. Шанувальники вже підозрюють, що популярна ведуча чекає на другу дитину.

Борги за кредит, скрін відео
Борги за кредит, скрін відео

Що потрібно пам'ятати при оформленні онлайн-кредитів: поради НБУ для українців

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

НБУ розповів про особливості кредитів, які укладені онлайн. Відповідна інформація з'явилася на Фейсбук-сторінці фінансової установи. Нацбанк зазначає, що отримання кредиту в онлайн-форматі володіє такою ж юридичною силою, як і підписання паперового документа.

Фото зі сторінки Maruv 
Фото зі сторінки Maruv 

Немає таланту? Maruv показала, як може смикати голим задом на слизькій підлозі: "Чекаю, де ви..."

Maruv показала пристрасний танець. Відповідний пост з'явився на Тікток-сторінці в соціальній мережі. У знаменитості безліч фан-акаунтів, які демонструють цікаві відео або фото співачки. На одному з них maruvian_ вирішили відповісти на коментар користувача Тікток, який заявив що співачка не вміє танцювати.

НБУ. Фото: Dengi.ua
НБУ. Фото: Dengi.ua
НБУ. Фото: Dengi.ua

Від 20 до 1000 гривень: НБУ показав, які новенькі гривні опиняться в гаманцях українців

Національний банк України 17 січня 2022 року випустить колекційні Набори пам'ятних банкнот до 30-річчя Незалежності України. Так, стало відомо, що в ці набори входитимуть шість пам'ятних банкнот серії ЯА 2021 року випуску з підписом Голови Національного банку України Кирила Шевченка.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Продюсер шоу "Голос країни" розповів про конфлікти з Наталією Могилевською та Тіною Кароль

Продюсер шоу "Голос Країни" назвав найпроблемніших знаменитостей на програмі. Відповідне відео з'явилося на ТікТок-сторінці Слави Дьоміна. Як відомо, з 2011 року на екранах українських телевізорів вийшло знамените пісенне шоу. Воно є адаптацією формату The Voice, яке вперше показали в Нідерландах.