Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло «Наді Дорофєєвої Володимир Дантес засвітив свою голу» п'яту точку" в соцмережах. Відповідний знімок його дружина опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над інтимними моментами особистого життя.

"Тусуюся з пацанами», - підписала знімок виконавиця, зазначивши на ньому свого чоловіка і відомого голлівудського актора Меттью Макконахі, зірку таких фільмів, як «Інтерстеллар», «Далласький клуб покупців» і «джентльмени».

Журнал з фото останнього на обкладинці лежить на ліжку позаду Дантеса. При цьому сам Дантес нічим не прикриває оголене тіло на широкому ліжку з балдахіном.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Дорофєєва тільки сором'язливо приліпила смайлик на його голі сідниці, сховавши за ним все найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Відзначимо, що в даний час Надя Дорофєєва і Володимир Дантес відпочивають в Мексиці. При цьому співачка поскаржилася на медуз в океані і зізналася, що для неї Пляжний відпочинок закінчився. Мабуть, вона дуже боїться бути вжаленою цим слизьким морським жителем.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва обізвала Володимира Дантеса при всіх: "ти схожий на..."

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко показала те, до чого прагне з Владом Топаловим на прикладі батьків: "38 років варить каву"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після" кращого "побачення з Владом Топаловим:" найбільше переживаю за..."