45-річна Анастасія Волочкова продовжує відпочинок на Мальдівах разом зі своїм коханим Сергієм.

Вона вже пояснювала, як познайомилася з цим чоловіком, з яким щодня з'являється безліч публікацій на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік. А 13 січня на Youtube вийшов несподіваний випуск гумористичної передачі ЧБД з Анастасією і Володимиром Винокуром.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

Ролик за кілька днів набрав понад 14 мільйонів переглядів і 470 тисяч лайків. У якийсь момент Анастасія повністю розкрилася перед хлопцями і поділилася трохи правдивої інформації про своє життя балерини.

"I ще скажу вам по секрету, нехай не буде недомовок тут. Всіх артисток нашого балету, режисера просто так *буть. І як би це не здавалося дивним, всіх *буть з 14 років. Секс в Великому буквально все вирішує", - зазначає Волочкова.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще
Нурлан Сабуров був в шоці від сказаного, бо зовсім недавно він віддав дочку в балетну школу.
"Світ прогнив, добре, що я режисер, але у нас такого немає! У нас з 15 років", "Нурлан ж дочку на балет віддав...", "Зазвичай в такій награній і жартівливій формі говорять правду", "Друзі, це факт, але не скрізь, звичайно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, королева шпагату Анастасія Волочкова показала, як намокнути з коханим: "Казка не закінчилася..."

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова поскаржилася, що ніхто не дарує квіти. Їй принесли два "бабусиних вазони"

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова сіла на шпагат в оточенні п'яти чоловіків. Один з них не витримав і теж "розкарячився" у відповідь