Анна Хiлькевич знову опинилася на зйомках серіалу "Універ", але через десять років після фіналу "Нової общаги".

Герої подорослішали, разом з акторами, проте проблеми нікуди не зникли. Хтось примудрився розлучитися, хтось щасливий у шлюбі і планує дитину, а хтось прийняв на себе роль таксиста, щоб прогодувати сім'ю. Анна зараз перебуває у відпустці, в Домініканській Республіці, звідки часто викладає різні публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10 мільйонів чоловік.

Анна Хилькевич, фото: Instagram
Анна Хилькевич, фото: Instagram

Зараз Анна поділилася гарними фотографіями в коротенькому купальнику. На першому знімку вона постала злегка згорбившись, близько красивої дерев'яної стіни. На другому кадрі Хiлькевич з'явилася вже з малятком.

"Сеньйорита Анос вибрала собі тривалий зимовий відпочинок з дітьми. Оксюморон. 1 або 2? 😎 vs 👩‍👧", - пише Анна Хiлькевич у публікації.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Анна Хилькевич, фото: Instagram
Анна Хилькевич, фото: Instagram

"Сеньйорита Аньос, ви тільки нікому не кажіть, що баньос - це туалет по-іспанськи", "Якийсь дивний купальник😮 і бюст і плавки ззаду стирчать", "Головне, щоб ніхто не знав, що баньос - це туалет😂", "Маленько постава страждає, може просто фото так вийшло", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка серіалу "Універ" Анна Хiлькевич розповіла про зраду в сім'ї: "Обдурила і поїхала до друзів"

Як повідомляв "Знай.ua", неслухняна зірка "Універу" Анна Хiлькевич при дітях отримала по обличчю: "Наступного разу буду питати..."

Знай.ua писав, "Ноги горять": зірка "Універу" Анна Хiлькевич зізналася, навіщо регулярно лежить на цвяхах