Минуло вже близько 30 років з моменту виходу на телеекранах американського молодіжного серіалу "Баффі — винищувачка вампірів" з Сарою Мішель Геллар в головній ролі.

Історія розповідала про долю дівчини, що володіє надлюдськими силами, якій необхідно винищити полойбические істоти в місті Саннідейл. Одним з них був вампір Спайк. Його зіграв Джеймс Марстерс, про який і піде зараз мова. Чоловікові вже 59 років, він веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 150 тисяч осіб.

Джеймс Марстерс, скріншот: Youtube
Джеймс Марстерс, скріншот: Youtube

Цього разу він постав разом з 25-річним сином Салліваном, який взяв до рук електрогітару. А ось Джеймс зіграв фрагмент на класичному інструменті.

"Репетирую для камео на шоу "Привид роботів" цього вечора о 6: 30 вечора за східним часом. Це так приємно!", - пише Джеймс у публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Ролик був опублікований ще до Нового року.

Джеймс Марстерс, фото: Instagram
Джеймс Марстерс, фото: Instagram

"Спайк Назавжди🙌", "Дуже, дуже класно Джеймс!", "Звучить здорово!", "Я буду сумувати за цим, але повеселіться ви двоє! радий бачити, що ви проводите канікули разом", "Спасибі Вам за моє персональне Різдвяне послання. Це був найкращий подарунок, який змусив мене посміхнутися до вух", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ксандер з "Баффі - винищувачка вампірів" показав, як досліджує любов на березі океану: "Хотіла назвати свого сина..."

Як повідомляв "Знай.ua", Фейт з "Баффі - винищувачка вампірів" Елайза Душку народила від тенісиста: як виглядає щаслива 40-річна мама

Знай.ua писав, "Винищувачка вампірів" Сара Мішель Геллар похвалилася весільним вбранням: "Образ номер один"