Ескорт-модель Анастасія Вашукевич, яка більш відома як Настя Рибка і отримала популярність після роману з російським мільярдером Олегом Дерипаскою, вирішила розповісти, що в її життя приніс пікап і розкріпачення.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також висловлюваннями на гострі соціальні теми.

Розкріпачення і пікап принесли в життя Анастасії сором власного тіла, ненависть до чоловіків, недовіра до людей, Пошук маніпуляцій у всьому, постійна тривожність, убита самооцінка і втрата віри в себе, зіпсовані відносини з батьками і дитиною, втрата друзів, а також 11 місяців тайської в'язниці.

"Далі - робота з психологом, медитації, рік життя на Балі, майже 2 роки судів за право опіки над сином. Так, я змінилася. Я виросла, я стала сильнішою, я пережила " - каже дівчина.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Їй пощастило, що вона зустріла чоловіка, який допоміг знову повірити в те, що справжні чоловіки, любов і підтримка існують.

"Добре, що моя інста і моя школа - це найкращі дівчатка, які змушують мене горіти. Для чого мені боротьба з пікапом і абьюзом? Щоб мої риби знали, як не заплисти туди, куди занесло мене і вміли розпізнавати інструменти, якими користуються маніпулятори, щоб зіпсувати їхнє життя " - продовжила вона розповідь.

Нагадаємо, що охмуріла Дерипаску Настя Рибка в компанії голого чоловіка і дівчини розповіла про головні помилки в ліжку: 19 незайманих і 10 сантиметрів

Раніше повідомлялося, що Рибка зізналася в інтимі з кандидатом у президенти України: відомий дядечко.

Також, Рибка похвалилася, як "компромат" на Трампа тримає її в живих.